Voor bedrijven

Zin in een feestje op het werk? Of heb je echt iets te vieren? Ben je opzoek naar iets om jouw medewerkers met te bedanken, organiseren jullie een Meeting of ben je opzoek naar een leuk eindejaarsgeschenk?Surpresa heeft de ideale oplossing! Verras en bedank jouw werknemers met onze boxen

Lunchbox

Een lekkere individuele lunch geleverd op kantoor of aan huis? Regelmatig stellen wij een nieuwe Lunchbox samen dit met broodjes, pastasalade en een dessertje.

Broodjesbox

Een ruime keuze uit verschillende formules van mini pistolets en zachte broodjes afgewerkt met heerlijke garnituur en mooi  gepresenteerd.
Assortiment van klassiek beleg – ambachtelijke ham,kaas, bereide rundsprépare, Vleesalade, Surimi salade, spaanse serranoham, brie, zalm, tonijnsalade, kipcurry en andere afgewerkt met bijhorende garnituur.
GLUTENVRIJE & LACTOSEVRIJE BROODJES BESCHIKBAAR.

Tapasbox

Bestel onze pakketten en wij leveren ze tot bij jouw op het bedrijf of naar huis bij jouw medewerkers. Gratis levering vanaf 5 boxen In Laarne Kalken Wetteren op 1 adres. U kan er ook voor kiezen om elke box individueel op adres te laten leveren. Prijzen op aanvraag.*

Zelf een idee?

Neem contact op voor inlichting of bestelling

Vraag vrijblijvend een offerte